Solved

LiveSync Web Console Issue

  • 11 October 2022
  • 4 replies
  • 237 views

Badge +1

Hello,

 

We have installed LiveSync via the Java console, but when we go to LiveSync tile in the Web console to enable automatic failover and set up the monitoring nodes, we get the following message “CommServe LiveSync package is not installed. Install the CommServe LiveSync package and try again”

 

Has anyone else seen the above issue? and if so, how did you resolve it?

 

Many Thanks,

 

Craig

icon

Best answer by Craig Glaze 12 October 2022, 15:04

View original

4 replies

Badge

Had same issue but after repairing commvault both instance on Active Commserve node working fine 

 

Userlevel 7
Badge +23

Hi @Craig Glaze ! thanks for the post.

There’s a few reasons that error can appear.

Can you check EvMgrS.log at the time this error appeared?

FR23 did add some extra checks to Livesync, though I don’t want to suggest random actions.

Thanks!

Badge +1

Hi Mike,

 

We discovered the issue. We didn’t have the HAC package installed.

We have discovered a further issue, when we enable automatic failover, select the monitoring nodes and install the HAC package on the nodes. They’re showing as offline in the Command center.

 

I was wondering if this has been seen by others? we’re on 11.24.52.

 

Many Thanks,

 

Craig 

Userlevel 7
Badge +17

Does the automatic backup from the primairy CS and the restore towards the instance002 on the standby CS work?
Also what status of the nodes do you see in the process manager for Instance002? 

Reply