Solved

SSO error while accessing Partner University site.

  • 31 January 2024
  • 5 replies
  • 70 views

Badge +1

While accessing the partner university site I receive the following error and the “Click Here to find the possible solution for this error” page doesn’t help. The other topics related to this problem don’t give a solution except commvault employees doing something. Who would I need to contact to get this fixed?

icon

Best answer by Chris Hollis 10 April 2024, 23:23

View original

5 replies

Userlevel 2
Badge +5

Hi Jbrand,

 

 Not having any familiarity with your setup it’s hard to say, but perhaps these docs would prove useful:

https://documentation.commvault.com/2023e/expert/single_sign_on_sso.html

 

https://documentation.commvault.com/2023e/essential/enabling_multi_web_console_single_sign_on_sso.html

 

 Make sure the Commserve is a member of an AD domain and try the additional settings if applicable. A case with CV support is probably best if that doesn’t work. 

Userlevel 6
Badge +15

@JBrand i’ll get you sorted and report back asap.

Regards,

Chris

Userlevel 6
Badge +15

@JBrand I was informed this was temporary issue. Is this now accessible for you or still problematic?

Badge +1

Hi @Chris Hollis 

 

Even I am getting the same error of SSO while accessing the partner university. Please help in getting it sorted.

I have tried all those steps you had mentioned in your previous comments but its still the same.

Userlevel 6
Badge +15

@Aishwarya B Pillai 

For any further University access issues, partner users please email TechEnablement@commvault.com. For end customers, you should contact Registrar@commvault.com helpdesk.

Regards,

Chris

Reply