Question

Error 91:584


Badge +1

Hi,

 

I have a VM which fails, with error failed to get index information from previous backup. The index cannot be accessed. try again later. 

I have run a full backup. this completes successfully and then ran an incremental backup on this VM and the issue still persists. 

This issue is only occurs when you run an incremental backup on this one VM. 

Are there any suggestion we can try? 


3 replies

Userlevel 5
Badge +14

Hello @Viano 

Can you confirm if you are able to browse the VM’s full backup and see data?

A support ticket here may be required to do a full deep dive into the issue.

 

Kind regards

Badge +1

Hello @Albert Williams 

When I go to view backup job history. it shows as full backups completed, however when I try to browse and restore from the full backup, it cannot access the index .

 

 

Userlevel 5
Badge +14

Hello @Viano 

I Would guess you are having issues with your index replay. The index being up-to-date is not a requirement for backups jobs to run but it is required to be able to perform a browse and restore.

After running a job a index replay will be submitted and it might be failing, I would recommend the following logs: 

 

IndexServer.log
IndexCheckPoint.log
LogManager.log
DataCube.log ( go to this one if you see SOLR errors in Index Server.log ) 

If you are unable to find any answers I would recommend a support ticket to review the Index replay issue that might be happening here. 

Kind regards
Albert Williams

Reply